Milisav Ratopekić novi predsednik opštine Kladovo 1

Nakon prošlonedeljne ostavke Radisava Čučulanovića dosadašnjeg predsednika opštine Kladovo na sednici lokalnog parlamenta ove podunavske opštine održane u petak za predsednika opštine izabran je Milisav Ratopekić (69) penzioner iz Male Vrbice sa izborne liste „Aleksandar Vučić- Srbija pobedjuje“.

Novoizabrani predsednik opštine Kladovo do imenovanja na funkciju prvog čoveka opštine bio je pomoćnik predsednika opštine, ima bogato političko i radno iskustvo i kako kaže ne plaši se izazova jer želi da opština Kladovo postane bolje mesto za život svih građana.

-Tri su pravca razvoja opštine Kladovo, poljoprivreda ,turizam i mala privreda, ali ako nema ljudi ko to može sprovesti u delo. Sve što budemo radili biće u intersu građana, a krajnji efekat je razvoj opštine Kladovo. – poručio je sa skupštinske govornice Milisav Ratopekić.

Poruka skupštinske većine je da se odbornici SNS delovanjem u skupštini opštine Kladovo zalažu se za prosperitet ove podunavske opštine i to je razlog zašto smo predložili Ratopekića za predsednika opštine Kladovo, kazao je Anđelko Dumeljić šef odborničke grupe SNS u SO Kladovo. Na ovoj sednici skupštinska većina je za zamenika predsednika opštine Kladovo izabrala Milenu Velišić Božanović iz SNS, kao i nove članove Opštinskog veća u čijem sastavu su Miroslav Jonašković, Mirko Poponjaković, Stevan Todorović, Mirko Gavrilović, Slađana Viorikić, Sanja Marković-Suhanek, Bogosav Belić i Miodrag Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari