Milivojević: Jovanjica je projekat namenjen finansiranju ko zna kojih crnih fondova 1foto FoNet Božana Pavlica

“Ukidanje pritvora Predragu Koluviji, prvooptuženom za organizovanje proizvodnje marihuane, na najvećoj plantaži u Evropi, koja je poslovala uz obilne državne subencije, jasna je poruka da je gromoglasno najavljivana borba protiv proizvođača narkotika i narkodilera još jedna farsa u režiji SNS”, kaže za Danas Srđan Milivojević, funkcioner Demokratske stranke.

On navodi da s obzirom koliko je pripadnika Bezbednosno-informativne agencije uhapšeno zajedno sa Koluvijom u akciji policije, jasno je da je Jovanjica očigledno projekat namenjen finansiranju ko zna kojih crnih fondova i ko zna kakvih aktivnosti.

“Činjenica je da posle lažnih izbora, u Srbiji ne postoji bilo kakva parlamentarna kontrola službi bezbednosti, ili makar neki njen privid. Tu prazninu koriste otrgnute službe bezbednosti da sa onima koje treba da gone po službenoj dužnosti, saučestvuju u daljoj kriminalizaciji našeg društva. Posebno frapantno zvuči podatak da suđenje ovoj krimnalnoj grupi nije ni počelo iako je proteklo gotovo dve godine od njenog hapšenja, čime se jasno potvrđuje da je Jovanjica režimski i partijski projekat napredne mafijaške organizacije”, navodi funkcioner DS.

Prema njegovim rečima neotpočinjanje sudskog postupka protiv aktera afere Jovanjica i puštanje na slobodu svih pritvorenih, jasan je dokaz koliko je naše društvo utonulo u kriminal koji sada i ne krije da kontroliše i upravlja svakim segmentom našeg društva.

“Naposletku, očigledno je da če s obzirom na približavanje izbora i ostali istaknuti članovi Srpske napredne stranke koji su sada u pritvoru, poput članova kriminalnog klana Veljka Belivuka, uskoro naći na slobodi kako bi se aktivno uključili u izbornu kampanju straha i nasilja. I pored ovih zaprepasćujućih činjenica, siguran sam da će građani uskoro pobediti naprednu mafiju, jer Srbija nije zaslužila da postane plen kriminalnih klanova”, zaključuje Milivojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari