Mustafa: Sprovođenje pravde ne bi trebalo da smeta nikome, ni Srbiji 1Foto: EPA/ Valdin Xhemaj

Šef Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa rekao je da svaka zakonska i legitimna akcija kosovskih pravosudnih organa na celoj teritoriji Kosova treba da bude pozdravljena.

On je rekao da organizovani kriminal ne poznaje etničku pripadnost, a isto važi i kada je u pitanju zakon, preneo je RTK.

„Svi oni, Albanci, Srbi, Bošnjaci i drugi, zvaničnici i nezvaničnici trebalo bi jednako da odgovaraju pred pravdom zbog štete koju uzrokuju zemlji“, napisao je Mustafa.

On je dodao da pravda ne sme biti selektivna.

„Sprovođenje pravde ne bi trebalo da smeta nikome, ni Srbiji, ukoliko nije uključena u ova krivična dela“, zaključio je Mustafa.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Mustafa: Sprovođenje pravde ne bi trebalo da smeta nikome, ni Srbiji”

  1. Nacin na koji Albanci reaguju na Severu KiM treba da nam bude receipt za obracun sa narko kartelom u Trnovcu, Bujanovcu i Presevu. Takodje treba zabraniti proslavljanje oruzanog ustanka OVPBM i velicanje teroriste Kapetana Lesija.
    Nesto nismo videli slicnu akciju u Merdaeima, Kacaniku, Morini i Kuli, nisu valjda samo Srbi i Bosnjaci korumpurani.

  2. Da li mi kao gradjani znamo istinu o dogadjajima, naravno da ne. Znamo ono sto nam plasiraju ovde kao i sa Kosaova i Metohije. Ako je zaista prica o hapsenju kriminalaca iz redova policije to podrzavam ma koje god nacionalnosti on bio, a poznavajuci situaciju na severu Kosova i Metohije sasvim je moguce da je rec o akciji prema organizovanom kriminalu. U tom slucaju sram da bude ove nazadnjake sto podrzavaju kriminal u Srbiji.

    • Ne hapse see kriminalci sa bornim kolima i specijalcima ROSU. Ako su to policajci i carinici institucija R. Kosova njih su lako mogli uhapsiti na radnom mestu ili uruciti poziv za saslusanje. Zasto slicnih intervencija nije bilo na drugim granicnim prelazima preko kojih se krijumcari ogromna kolicina droge i belog roblja.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.