Predstavnici Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera predali su danas izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštine grada Beograd, pod nazivom „Aleksandar Vučić – budućnost u koju verujemo“.

Predsednik gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović rekao da su na listi i Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) Rasima Ljajića, Nova Srbija Velimira Ilića, Srpski pokret obnove (SPO) i Pokret socijalista Aleksandra Vulina.

Prva na listi je Zorana Mihajlović, a kandidati za odbornike su i članovi Privremenog oragana Siniša Mali i Goran Vesić, ali nema Nebojše Čovića.

Upitan ko je kandidat za gradonačelnika sa liste, Stefanović je rekao da SNS želi da pokaže tim, a ko će biti lider znaće se u kampanji.

ViEtDeVtRiCk

Stefanović je istakao da ova koalicija ne želi vladavinu jednog čoveka u Beogradu, već rad tima i optužio predsednika Demokratske stranke Dragana Đilasa da se obogatio dok su Beograđani siromašili.

Stefanović je rekao da je želja koalicije koju predvodi SNS da Beograd povratiti evropsku budućnost, da se suzbije korupcija i realizuju veliki infrastrukturni projekti.

Prema njegovim rečima, projekat „Beograd na vodi“ će pokrenuti ceo grad, ali je za to potrebno imati vlast u Beogradu.

ViEtDeVtRiCk

Povodom najavljenje tužbe Đilasa protiv Mihajlović, Stefanović je rekao da doskorašnji gradonačelnik pokazuje veliku nervozu, ali da SNS neće prestati da iznosi podatke o njemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari