Na sutrašnjem protestu u Novom Sadu studenti i stanovnici naselja Liman 1Foto: Radovan Balać

Studenti Univerziteta u Novom Sadu i stanovnici naselja Liman pridružiće se sutrašnjem protestu „Jedan od pet miliona“ u tom gradu, najavili su organizori skupa.

Studenti Novosadskog univerziteta okupiće se u 17 časova kod fontane ispred Studentskog doma „Slobodan Bajić“ odakle će Stražilovskom ulicom pristići u centar grada i pridružiti se ostalim učesnicima protesta u 18 časova na Pozorišnom trgu ispred Srpskog narodnog pozorišta.

Osim studenata, protestima će se ovog petka pridružiti i građani Novog Sada koji žive u naselju „Liman“, a njihovo okupljanje najavljeno je za 17 časova na Subinom platou u Limanskom parku odakle će se, preko Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice, pridružiti protestu na Pozorišnom trgu.

Novi protest „Jedan od pet miliona“ u Novom Sadu počeće sutra u 18 časova a na skupu će govoriti politikolozi Čedomir Čupić i Radivoje Jovović, saopštili su ranije organizatori.

Učesnici skupa pozvani su i ovog petka u protestnu šetnju, a prvi put će biti u prilici i da potpišu dokument koji je nazvan „Sporazum sa narodom“, a koji su pripremile opozicione političke partije i organizacije, na poziv organizatora i učesnika protesta u Beogradu.

U Novom Sadu je do sada održano pet protesta „Jedan od pet miliona“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari