Nakon višemesečne pauze održan protest u Novom Sadu 1Foto: Twitter

Protest protiv vlasti održan je večeras u Novom Sadu nakon višemesečne pauze, u organizaciji opozicionog Saveza za Srbiju (SzS).

Kako je preneo novosadski informativni portal 021, vojvođanski ogranak Saveza za Srbiju održao je danas protest protiv režima nezavisno od pokreta „1 od 5 miliona“.

Predsedavajući vojvođanskog ogranka SZS-a Nebojša Novaković je rekao da je svaki dan života građana Srbije od kako je Srpska napredna stranka na vlasti „vanredno stanje“.

https://twitter.com/sekula211/status/1180190241115820032

„Oni ne traže samo da za njih glasamo. Oni traže da ih obožavamo. Opterećeni su time da uđu u istoriju da se o njima piše za 50 godina, a mi smo dužni da ih u istoriju pošaljemo“, naveo je Novaković.

Podsetio je da je SzS proglasio bojkot izbora i na pokrajinskom i na lokalnom nivou i dodao da će prvi sledeći izbori na kojima će SZS učestvovati biti oni na kojima „Vučić pada“.

„Kada građani čuju istinu, Vučić pada. Vučić i istina ne idu zajedno, Vučić i laž su jedno. Bojkot nije čekaonica za bolja vremena. Mi ćemo se izboriti za bolja vremena“, rekao je Novaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari