Narodna stranka: Miloš Vučević da podnese ostavku 1Foto: Sajt Narodna stranka

Narodna stranka Novog sada traži ostavku gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića „zbog kriminalnog i skandaloznog postupanja u privatizaciji JKP Stan“.

Zbog štetnih postupaka i potpunog zanemarivanja interesa grada Novog Sada u poslu javno-privatnog partnerstva u JKP Stanu, Narodna stranka pozvala je gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da odmah podnese ostavku.

U saopštenju. stranka podseća da je gradobačelnik konstantno upozoravan da ne srlja u besmislenu i kriminalnu privatizaciju JKP Stana, Vučević je instistirao na poslu sa litvanskom firmom za koju je od početka bilo jasno da ima sumnjivu poslovnu reputaciju.

Kojim pravom Miloš Vučević ulazi u proces privatizacije javno-komunalnih preduze ća. Sprovodi privatizaciju JKP Stana i najavljuje privatizaciju Spensa,

U pitanju je kapital grada Novog Sada i niko nema pravo da bagateliše i prodaje ono što to su generacije novosađana sticale, ističe se u saopštenju.

Vlast SNS u Novom Sadu predvođena Milošem Vučevićem upropastila je JKP Stan, a onda je predložila javno-privatno partnerstvo sa konzorcijumom koji predvodi litvanska firma Busto Valda UAB, koja je toliko nesolidna da na kraju procesa nije imala dovoljno novca da uplati ni osnivački ulog, ističe Narodna stranka.

„Bez obzira da li je ovu odluku doneo lažni gradonačelnik Miloš Vučević ili stvarni Andrej Vučić, odgovornost će snositi samo jedan, Miloš Vučević, upozorila je novosadska NS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari