Narodna stranka Novi Sad: Vučević odgovoran za atmosferu nasilja, policija da pronađe napadače 1Foto: Pixabay/ID 1913330

Gradski odbor Narodne stranke Novi Sad najoštrije osuđuje prebijanje jednog od organizatora protesta „Jedan od pet miliona“ u Novom Sadu Dejana Bagarića.

Kao direktnog kreatora atmosfere nasilja prema političkim neistomišljenicima vlasti u Novom Sadu označavamo gradonačelnika Miloša Vučevića i njegove bliske saradnike koji su vrlo dobro poznati javnosti po raznim krivičnim delima. 

Sada je već svima jasno da Novi Sad ne samo da vise nije bezbedan grad, već i to da su kriminalne strukture toliko blisko povezane sa vlašću i da se nalaze pod zaštitom gradonačelnika i SNS-a. 

Kao nagradu za zastrašivanje  i prebijanje političkih neistomišljenika dobijaju nameštene tendere u gradskim i republičkim preduzećima gde pod sumnjivim okolnostima zarađuju milione evra. 

Jedan deo tog novca koriste za kupovinu glasova na izborima, a drugi deo zadržavaju za sebe. 

Sve to je dovelo do toga da je stanje u Novom Sadu postalo gore nego devedesetih godina. 

Kao vrhunac licemerja, predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić objavljuje rat organizovanom kriminalu baš iz Novog Sada, smejući se građanima iza leđa svestan da je to samo još jedna predstava za javnost. 

Narodna stranka apeluje na policiju koja još nije pala pod uticaj vladajuće stranke da radi svoj posao i da u najkraćem roku pronađe počinioce ovog brutalnog prebijanja dok ne bude prekasno i neko bude ubijen. 

Gradski odbor Narodne stranke Novi Sad

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari