Narodna stranka: Spremni smo za saradnju sa onima koji drže reč 1Foto: Narodna stranka

Dubina krize u koju je aktuelni režim uveo Srbiju je alarmantna. Sumrak demokratije ogoljen lažnim izborima, gušenje ljudskih prava i sloboda, slom pravosuđa i kolaps zdravstvenog sistema poziv su na uzbunu svima kojima je stalo do budućnosti ove zemlje, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

„Narodna stranka se zalaže za širenje opozicionog fronta u borbi za uspostavljanje normalnosti i povratak Srbije na evropski put. Zlo koje je zadesilo zemlju zahteva da prava opozicija uspostavi viši nivo saradnje oslobođen bilo kakve ekskluzivnosti i posebnih privilegija“, istakli su oni.

U tom širokom zajedničkom frontu, naveli su, ima mesta sa sve koji su spremni da daju iskren doprinos zajedničkoj borbi. To se, dodali su, odnosi ne samo na stranke, pokrete i udruženja, već i na ugledne i ostvarene ličnosti.

„Narodna stranka će se zauzeti da stranke i pokreti koji su bojkotovali lažne izbore i koji su do sada sarađivali u formatu „ujedinjene srpske opozicije u bojkotu“ uspostave trajni format saradnje na višem nivou“, saopštila je Narodna stranka.l

Narodna stranka je, istakli su, kao i do sada, spremna da sarađuje sa onima koji drže reč datu građanima i jedni drugima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari