"Nekadašnji Arkanov prijatelj pokušava da zastraši žene" 1Foto: BETAPHOTO/ LUKA FILIPOVIĆ

Kada pomislim da ljude, posebno žene, ne može niko gore da uvredi, pojavi se Dragan Marković Palma. Njegova izjava kojom Mariniku Tepić šalje na most i preporučuje koju boju čizama da obuje, pokazuju odnos koji Marković i režim imaju prema ženama.

Jer nazivati žene prostitutkama, bez obzira na razlog takve tvrdnje, može samo čovek koji žene po navici tretira na takav način – kaže predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

– Primitivne uvrede iz repertoara nekadašnjeg Arkanovog najboljeg prijatelja jeftin su pokušaj da zastraše žene u Jagodini, ali i širom Srbije, koje više neće da ćute o „telefonu za druženje“ i drugim nenormalnim pojavama. Sama najava Marinike Tepić da će se baviti nasiljem nad ženama zaposlenim u javnom sektoru u Jagodini bila je dovoljna da se pokrene bestidna kampanja koju predvode opštinski funkcioneri i režimski mediji sa namerom da se zaštite oni koji žene tretiraju na način koji najbolje opisuje sam Palma u svojim bestidnim izjavama – naveo je Đilas.

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić rekla je da „žena u Jagodini koja bi da se zaposli u javnom sektoru dobija „telefon za druženje“ i od toga kako se „druži“ zavisi joj posao… u stanovima, zgradama koji samo tome služe“, nakon čega je Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Jagodine, izneo niz uvredljivih komentara.

Ženska mreža Stranke slobode i pravde poručila je juče da pomoćnica gradonačelnika Jagodine Marija Jovanović mora odmah da podnese ostavku ili da bude smenjena „zbog primitivnih uvreda“ na račun potpredsednice SSP Marinike Tepić, „ali i svih žena u Srbiji“, saopšteno je iz SSP.

Jovanović nije jedina koja učestvuje „u organizovanoj hajci koju predvode režimski tabloidi“ samo zato što je Tepić rekla da će se baviti problemom seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja žena u Jagodini, navodi SSP.

„Ti napadi su pravo lice ovog režima i sprovode se kako bi se žrtve seksualnog nasilja dodatno zastrašile i da bi se zaštitili lokalni moćnici, koji svoj položaj i moć zloupotrebljavaju da zlostavljaju naše majke sestre i ćerke“, istakla je Ženska mreža SSP.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “„Nekadašnji Arkanov prijatelj pokušava da zastraši žene“”

  1. Postenim ljudima je jasno da gangsterska udruženja sirom Srbije od nastanka krize rade sve da se obogate čime ekonomski mogu da zarobe ostatak stanovništva,a oni će da vladaju po starom.To znaci:burazerski,serifski,banditski i neznabozacki.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.