Ničić: Dogovoren nastavak saradnje SNS-a i SPS-a u Zaječaru 1Foto: FB/Boško Ničić

U sali Skupštine grada Zaječara održan je danas zajednički sastanak odborničkih lista “Aleksandar Vučić – Za budućnost Zaječara” i “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija” i na njemu je dogovoren nastavak saradnje između SNS-a i SPS-a, saopštio je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić putem društvene mreže Fejsbuk.

Na sastanku koji je danas održan dogovoren je nastavak dosadašnje saradnje između ove dve odborničke grupe, koje sa 28 odbornika čine većinu u gradskom parlamentu i konstantovano da je nastavak započetih, i realizacija novih, kapitalnih projekata i zapošljavanje ljudi najveći prioritet u narednom četvorogodišnjem periodu, prenosi Glas Zaječara.

Skupom, ovih odborničkih lista, predsedavali su član Predsedništva Srpske napredne stranke Boško Ničić i predsednik GrO SPS Zaječar dr Mirko Nikolić, koji su poručili da se dosadašnja saradnja nastavlja i da jedinstvo postoji.

Svi odbornici, ove dve liste, jednodušno su podržali ovaj zaključak.

U narednih petnaestak dana, uz saglasnost organa stranaka, biće dogovorena kadrovska rešenja za najodgovornije funkcije u gradu.

Konstitutivna sednica, novog saziva Skupštine grada Zaječara, biće održana 28.05.2021.godine u sali Pozorišta “Zoran Radmilović” sa početkom u 10,00 sati. Na njoj će biti izabrani predsednik Skupštine grada, njegov zamenik, sekretar Skupštine kao i gradonačelnik i njegov zamenik. Na istoj sednici biće izabrano i devetoro članova Gradskog veća (“gradske Vlade”).

Podsećamo, da je ova koalicija u prošlom sazivu imala 41 odbornika, a sada imaju 28, što je manje za 13 odbornika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari