NOVA: Nastavlja se represija Obradovića od strane vladajućeg režima 1

Nova stranka ocenila je danas da produženjem suspenzije uzbunjivaču iz „Krušika“ Aleksandru Obradoviću nastavlja represija vladajućeg režima i ocenila da se Obradović, iako je pušten iz kućnog pritivora, i dalje nalazi „u svojevrsnom zatvoru – bez mogućnosti da radi“.

„Nakon što je uzbunjivač iz ‘Krušika’ Aleksandar Obradović, sinoć saopštio da mu je suspenzija na radnom mestu produžena do daljeg, postavlja se pitanje ima li kraja pritiscima aktuelnog režima na čoveka koji je samo ukazao na njihov kriminal“, navodi u saopštenju Nova i pita „kada će pravosuđe konačno nešto uraditi po tom pitanju“.

Mada je pušten iz kućnog pritvora, Obradović se „i dalje nalazi u svojevrsnom zatvoru – bez mogućnosti da radi, da sa porodicom uključi televiziju, a da mu na režimskim medijima ne crtaju metu na čelo, da se slobodno kreće ulicama svog grada i svoje zemlje, zbog mrzilačke klime koju mesecima stvaraju upravo oni čiji je kriminal i razotkrio“, ocenila je Nova stranka.

Obradović se „nije plašio da digne glas, mada je po svim obrisima vlasti SNS za proteklih osam godina vrlo dobro znao da će odmazda biti teška i surova“, ističe NOVA i podseća da je predsednik te stranke Zoran Živković još pre dva meseca podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal na osnovu Obradovićevih tvrdnji.

Prijava je podneta protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra policije Nebojše Stefanovića i njegovog oca Branka i bivšeg direktora „Krušika“ Mladena Petkovića zbog malverzacija u prodaji oružja.

U saopštenju se ponavlja predlog da Aleksandar Obradović postane novi direktor „Krušika“, jer „kao neko ko je godinama odlično radio svoj posao i nije želeo da žmuri na kriminal koji ga je zahvatio, to najviše i zaslužuje“.

„NOVA neće dozvoliti da ova, kao mi ostale velike afere, prođe nekažnjeno. Naša borba se zato nastavlja, kako bi kriminalnom režimu Aleksandra Vučića i SNS konačno došao kraj, a sve ono kroz šta su prošli ne samo Obradović, već i svi koji su se usudili da dignu glas protiv naprednog urušavanja naše zemlje, epilog dobilo u povratku Srbije na put slobodnih, demokratskih zemalja Evrope 21. veka, u kojoj se kriminal kažnjava, a poštenje nagrađuje“, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari