NOVA: Nastavlja se represija Obradovića od strane vladajućeg režima

Ostavite komentar


  1. Prica covek koji je kao primijer u akciji sablja ihapsio 12.500 ljidi sramota a o njegovim vinogradima da i ne pricamo Zivkovicu je svakako mesto u zatvoru

      1. Dok traje krivicni postupak.nije logicno da Obradovic radi na mestu sa kojeg je odavao sluzbene tajne.

    1. @saska, a ti jesi li odlezala male boginje? Nesto buncas, tvoj zdravstveni status je upitan!!!

  2. Šta da kažemo o strankama koje podržavaju lažnog uzbunjivača. Sa kim si takav si. Ovaj je lažni uzbunjivač, strani plaćenik, pa i ove stranke su isto lažne stranke koje su napravljene da se pune džepovi njihovih lidera.

    1. E moj Miki za tvoju bolest nema leka. Kada padne Vučić nabavićemo ti „botomicin“ da se izlečiš.

  3. Logicno je da dok traje krivicni postupak protiv njega, da je pod suspenzijom. Ako presuda bude oslobadjajuca imace mogucnost da trazi nadoknadu stete!!Ovo bi Zivkovic morao da zna a ne populisticki da lupeta!

  4. Naravno da ce biti pod suspenzijom dok traje postupak,ocigledno je da doticni lupa.

    1. Recenica dana za neumorne botove :
      ,,Sve čovek do čoveka….sve ljudskost do ljudskosti…“

Ostavite komentar


Politika

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici 10

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici

U svom prvom obraćanju nakon povratka iz Njujorka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je u toku sprovođenje zavereničke teorije o srpskoj krivici zašto Kosovo neće sa ogromnom izvsnošću postati članica SE, kao i da zna da ćemo da izgubimo u glasanju o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, ali da je ugled Srbije ipak odbranjen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.