Obradović: Policijski čas u Srbiji ukinut u sredu uveče, prekršili ga "plaćenici" SNS 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je policijski čas u Srbiji ukinut u sredu uveče i da više ne važi, a prekršili su ga „plaćenici“ Srpske napredne stranke (SNS) koji su pokušali da zapale Beograd, kao i policija na čelu sa Nebojšom Stefanovićem koja im je to dozvolila.

Obradović je u pisanoj izjavi naveo da se „niko od građana nije odazvao“ na poziv poslanika SNS Vladimira Đukanovića da u sredu u 20.30 daju podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Kako je istakao, posle tri večerii „ogromne buke“ koju su građani širom Srbije podigli kao vid protesta protiv „nenormalne vlasti, vlastodršci su u sredu uveče pokušali da organizuju kontramiting“.

Obradović navodi i da to nije uspelo jer je podrška članova i simpatizera SNS izostala, i da su se pojavili „samo plaćeni aktivisti SNS“ koji su na krovovima nekoliko zgrada u Beogradu pravili bakljadu, „dovodeći u opasnost živote stanara“ u tim zgradama.

„Iako je u toku bio policijski čas ovi nepoznati ljudi, koji očito ne stanuju u pomenutim zgradama, mirno su došli i otišli, a da pripadnici policije uopšte nisu reagovali već su očito imali signal da im asistiraju u ovim zabranjenim aktivnostima“, smatra Obradović.

Zbog toga, on je najavio da će danas u 18 sati otići na protest protiv „ove nenormalne vlasti“ koji lideri ujedinjene opozicije organizuju ispred Doma Narodne skupštine, dodavši da policijski čas za njega „više ne postoji“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari