Obradović: Tako su pravili filmove i o Oliveru Ivanoviću 1Foto: BETAPHOTO/ Milan Obradović

Predsednik Dveri Boško Obradović saopštio je danas da se dokumentarnim filmom, koji se ovih dana emituje na televizijama s nacionalnom frekvencijom, „crta meta na njegovom čelu“.

On je ocenio da su tako pravili filmove na TV Pink i o Oliveru Ivanoviću.

Obradović je ocenio da se u filmu koji se ovih dana emituje na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom i u kome je on jedan od glavnih likova, angažovao čitav propagandni štab SNS i da je emitovan „kroz kompletan režimski TV konzorcijum“ koji, prema njegovoj oceni, čine televizije Pink, Prva, B92 i Studio B.

Obradović ocenjuje da se iz toga vidi da sve te televizije imaju jednog istog urednika informativnog programa.

„Ali kada se setimo da su iste takve filmove pravili i o Oliveru Ivanoviću uoči njegovog ubistva – stvari postaju tragične. Crtanje meta na čelu opozicionih lidera, koji se optužuju za rušenje države i rad protiv interesa naroda, mogu na ulici kod nekoga od pristalica vlasti izazvati ideju da se obračuna s nama na sličan način, da ne govorimo o onima koji se time bave profesionalno“, naveo je Obradović.

On je dodao da je „očito da se režim ozbiljno uplašio nedavnih demonstracija u kojima su prednjačili mladi ljudi koji ranije nisu izlazili na proteste i da sada na svaki način treba ubiti ideju novih protesta“.

„Međutim, narodno nezadovoljstvo ovom vlašću je svakog dana sve veće i ništa ne može zaustaviti novi izlazak građana na ulice. Pošto su svi kanali da se izrazi drugačije mišljenje zatvoreni, od Parlamenta do medija – ulica je postala narodni parlament, a uživo prenosi demonstracija na društvenim mrežama slobodni mediji“, naveo je Obradović.

On je dodao da su aktuelnoj vlasti „džaba svi novi filmovi iz Bebine (Popović) propagandne kuhinje“ i da se Srbija i Crna Gora „umiriti ne mogu“ dok predsednici tih država Milo Đukanović i Aleksandar Vučić ne budu pali sa vlasti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari