Foto: Screenshot YouTube/Srpska napredna stranka

„Najoštrije osuđujemo nastavak kampanje u kojoj se vlast razračunava sa neistomišljenicima, kao i sva slična etiketiranja koja u prorežimskim medijima trpe svi oni koji su protivnici ove sumanute vlasti. Verbalna agresija i etiketiranje od strane aktuelnog režima neminovno vode u fizičku agresiju čije su žrtve Oliver Ivanović, Borko Stefanović i mnogi drugi i tome se već jednom mora stati na kraj“, navele su u saopštenju opozicione stranke i pokreti.

Saopštenje su potpisali Savez za Srbiju, Demokratska stranka Srbije, Ne davimo Beograd, Pokret slobodnih građana, Nova stranka, Građanska platforma, Socijaldemokratska stranka, Stranka moderne Srbije i Samostalni poslanici.

Srpska napredna stranka objavila je u subotu uveče na svom sajtu, zvaničnim nalozima na društvenim mrežama, kao i na Jutjubu spot u kojem se ismevaju lideri opozicije Dragan Đilas i Vuk Jeremić i građanski protesti širom Srbije.

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas izjavio je da je SNS preuzela televizije Prva i O2, a kao dokaz za to naveo je to što je na tim televizijama emitovan spot te stranke u kojem se vređaju lideri opozicije i građani koji protestuju.

Povezani tekstovi