Palma: Koalicija SPS- JS najdugovečnija 1Foto: Facebook

Koalicija SPS – JS je najdugovečnija na političkoj sceni Srbije i nama narod veruje zato što radimo u interesu građana i zato što se nismo svađali, kao mnogi drugi.

Ovo je danas izjavio danas lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, na obeležavanju slave JS, kojoj je prisustvovao i kandidat te koalicije za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić.

Obilazimo sve beogradske opštine i dobijamo podršku od velikog broja građana, ljudi nas cene i žele da mi učestvujemo u gradskoj vlasti u Beograd zato što je program naše liste potvrđen delima u stvarnom životu, rekao je Marković, navodi se u saopštenju.

Aleksandar Antić je ukazao na istrajnost u nameri da se ostvare svi programski ciljevi koalicije Socijalistčke partije Srbije i Jedinstvene Srbije.

Uveren sam da će upravo zbog doslednosti koja krasi našu listu i zbog izuzetnih kandidata koji je čine, građani Beograda prepoznati kvalitet i potencijal našeg programa kao i realističnost razvojinih rešenja za probleme Beograda koje nudimo“, poručio je Antić, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari