Penzioneri podržali kandidaturu Vuka Jeremića 1Foto: FoNet/ Aleksandar Levajković

Novo udruženje penzionera Srbije (NUPS) podržalo je danas kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika Srbije.

„Danas sam dobio podršku koja mi mnogo znači. Podrška NUPS je veliko ohrabrenje za mene i za sve one koji su se pridružili našim naporima da na ovim izborima napravimo korak koji će promeniti izuzetno tešku situaciju u Srbiji, izjavio je tim povodom Jeremić.

Prema njegovim rečima, odnos prema našim najstarijim sugraрanima, koji su godinama radili i gradili ovu zemlju, nije samo pitanje odnosa prema njima, već i prema svima nama.

On je ocenio da se ovakvim odnosom vlasti prema penzionerima šalje poruku mladima i radno sposobnim ljudima da im ne padne napamet da ostanu i ostare u Srbiji.

„To mora da se promeni. Ja sam u svom predsedničkom programu jasno istakao da je jedna od prvih stvari koju ću da uraditim kao predsednik biti inicijativa da se povuče zakon kojim su penzionerima oduzeta stečena prava, naglasio je Jeremić.

Predsednica Skupštine NUPS Dragica Minić rekla je da je to udruženje odlučilo da podrži Jeremića zbog njegove politike i obećanja da će se angažovati na povlačenju spornog zakona.

Nadam se da će naš saradnja u budućnosti biti vrlo plodonosna, rekla je Dragica Minić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari