Predsednik jagodinskih naprednjaka tvrdi da je pokušao da ga napadne vođa protesta u tom mestu 1Foto: Logo

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Jagodini Nikola Radosavljević rekao je danas da je vođa protesta „Jedan od pet miliona“ u Jagodini Saša Živković „ušao neovlašćeno na njegovo radno mesto i pošto ga nije zatekao, uputio niz pretnji i uvreda na njegov račun“, saopštio je danas portparol Jedinstvene Srbije Stevo Grkinić.

Radosavljević je kazao da su „zaposleni koju su bili na licu mesta doživeli stres i neprijatnost, jer je namera Živkovića, kako Radosavljević navodi, bila da ga isprovocira i da se obračuna sa njim“.

„Saša Živković, koji nije radnik Javnog preduzeća ‘Pošte Srbije’, već radi u privatnom obezbeđenju, koje je ‘Pošta’ u Jagodini angažovala, zloupotrebio je službenog radnika tog preduzeća, odnosno kurira i zajedno sa njim neovlašćeno ušao u službene prostorije Republičkog Fonda zdravstvenog osiguranja i počeo da viče i preti i uputio psovke meni i zaposlenima“, rekao je Radosavljević.

On je kazao da mu je Živković „pre četiri dana preko njegovog kuma takođe uputio pretnje rekavši da zna gde mu je kuća i da će videti“.

„Ovo je drugi put u nekoliko dana da mi takozvani vođa protesta ‘Jedan od pet mliona’ u Jagodini preti, a povod mu je sigurno podrška koju je Gradski odbor SNS dao predsedniku naše stranke i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nakon upada na RTS i pokušaja nasilnog ulaska u predsedništvo Srbije“, rekao je Radosavljević.

On je kazao da je ceo slučaj prijavljen Policijskoj upravi u Jagodini i zamolio je nadležne organe da „svakog građanina Jagodine i Srbije pođednako zaštite od nasilnika“.

„Ovo je još jedan primer ko predstalja normalnu, a ko nasilnu Srbiju, kakva siguran sam Srbija nikada neće biti“, ocenio je Radosavljević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari