PSG: Vučić ponovo pokazuje svoju pravu prirodu 1Pokret slobodnih građana : Logo

Građanski blok 381 i Pokret slobodnih građana saopštili su danas da je uvredljivi odnos Aleksandra Vučića prema ženama još jedan razlog zbog koga on ne sme da ostane na mestu predsednika.

Ove organizacije navode i da to ne može sakriti time što iznova optužuje opoziciju za sopstvene skandale.

Uprkos svim skupim savetnicima, Vučić sve češće ne može da krije svoju pravu prirodu i zato je po ko zna koji put u Kraljevu uvredio građane, ovaj put posebno žene, navodi se u saopštenju.

Njegov naknadni pokušaj da svoje postupke pripiše opoziciji, konkretno Saši Jankoviću i Zoranu Lutovcu, optužbom da imaju „perverznu maštu“, je nova uvreda inteligencije građana, navode PSG i Građanski blok 381.

Poslanice Demokratske stranke (DS) zatražile su posle Vučićevog govora u Adranima kod Kraljevu od predsednika Srbije da „završi rečenicu“ kad je direktoru te fabrike rekao: „Pa ti si sve žene uzeo da rade… Pa zato si ti srećan! Misliš da ćeš….. eeeee…“.

Završite rečenicu, pa da vam žene kažu šta imaju. Završite rečenicu, pa da čujemo kako im se podsmevate, imajte hrabrosti, pa da čujemo šta mislite da poslodavac očekuje od svojih radnica, poručile su ranije u saopštenju poslanice DS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari