PUF: Sprema se još jedna zloupotreba budžeta Grada Zrenjanina 1Foto: Pokret ujedinjenih fantoma

Pokret ujedinjenih fantoma je danas došao do saznanja da se sprema još jedna zloupotreba budžeta Grada Zrenjanina, navodi se u saopštenju.

Iz Pokreta ujedinjenih fantoma navode da se aktivistima javio izvor iz Gradske uprave Zrenjanina koji je želeo da ostane anoniman iz bezbednosnih razloga, ogroman i skup posao prerade otpadnih voda je unapred namenjen jednoj kompaniji iz “bratskih Emirata” koja će zapravo biti paravan stvarnih vlasnika – aktuelnog ministra privrede Gorana Kneževića i njegovih saradnika iz Srpske napredne stranke.

Prema njihovim rečima plan gradskih čelnika je da se toj kompaniji plati izgradnja postrojenja, a zatim i preda na upravljanje prerada otpadnih voda u narednih 20 godina. Gradsko veće je nedavno usvojilo odluku o kupovini 11,5 hektara zemljišta za tu namenu, čime je počelo sprovođenje tog plana.

„Posle debakla sa prečistačem pijaće vode, Zrenjanin očigledno srlja u još jednu skupu ujdurmu. Pozivamo odnarođene vladare da prekinu sa štetočinskim koruptivnim projektima, a tužilaštvo da isprati poslove u vezi sa izgradnjom postrojenja za otpadne vode od početka“, stoji u saopštenju.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari