Rakić (Srpska lista): Spremni smo da sarađujemo sa predstavnicima Albanaca zbog srpskog naroda na Kosovu 1Foto: srpskalista.net

Stav Srpske liste je jasan i javan – spremni smo da sarađujemo sa legitimno izabranim predstavnicima Albanaca kako bismo zajedno rešavali probleme sa kojima se suočava srpski narod na Kosovu i Metohiji, izjavio je za Novosti predsednik Srpske liste Goran Rakić.

Rakić ukazuje da je odgovornost, pre svega, na novoformiranoj vladi koja upravlja institucijama na centralnom nivou i da je još rano davati prognozu kakav će biti odnos nove prištinske vlasti prema Srbima.

Prema rečima Rakića, pozicije Srpske liste u institucijama su rezultat plebiscitarne podrške građana i nisu plod dogovora sa vladajućim partijama u Prištini.

Nismo smeli da dozvolimo da umesto naših kadrova na čelo ministarstava dođu ljudi koji će služiti interesima Prištine, naveo je on.

Rakić ističe i da se nastavak dijaloga Beograda i Prištine očekuje čim se ukinu takse na robu iz centralne Srbije.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Rakić (Srpska lista): Spremni smo da sarađujemo sa predstavnicima Albanaca zbog srpskog naroda na Kosovu”

  1. Znamo kako ti i Radojčić sarađujete sa Pacolijem na jahti. Uvek vi sarađujete sa Albancima ali radi sebe a ne radi Srba na KiM. Ko je ubio Olivera Ivanovića?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.