Šapić: Ujedinjenje sa SNS nije čista politička računica 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je danas da ta stranka „nije menjala stavove“ ujedinjenjem sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da se u toj odluci „nisu vodili čistom političkom računicom“.

Šapić ja za RTS rekao da smatra da se ni SNS i Aleksandar Vučić nisu vodili „tom matematikom“ prilikom donošenja odluke o ujedinjenju sa SPAS-om, već da je u pitanju „prilika da se napravi nešto novo i kvalitetnije“.

On je na pitanje da li vidi sebe kao kandidata za gradonačelnika Beograda na sledećim izborima rekao da će „zauzeti svako mesto koje kvalitetom zaslužuje“ i da će „ako ima zdrave konkurencije svako zauzeti mesto koje mu pripada“.

SPAS će za lokalne izbore u Beogradu „pratiti okolnosti, i svi kandidati će biti najkvalitetniji“, rekao je Šapić, dok je za aktuelnog zamenika gradonačelnika i funkcionera SNS Gorana Vesića ponovio „da ga ne vidi u svom timu“.

Šapić je rekao da ne zna šta znači termin „lažna opozicija“, i dodao da je SPAS osvojio svoje mesto na izborima na Novom Beogradu, a da je nakon izbora sa SNS sklopljena koalicija na lokalu „na osnovu toga sto su se opšti politički stavovi poklopili“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

20 reagovanja na “Šapić: Ujedinjenje sa SNS nije čista politička računica”

  1. Naravno da nije „čista politička računica“, nego prljava politička računica!? Neobrazovani i politički neprosveceni jedino veruju da nije cista politička računica.

    • O čemu ti to trole pričaš? Jw ste li vi imali sve vreme ovoga sveta da se ujedinite sa njim. Ignorisali ste ga, posle izbora ste ga napadali da je Vučićev pion iako je činjenica da je on jednostavno samostalan političar koji je napravio rezultat i to rezultat o kome vi dosovci možete samo da sanjate. E pa ko vam je kriv što to niste uradili. Možda zato što vi jednpostavno međusobno se svađate i nazivate jedne druge najpšogrdniji nazivima a već sutradan se ljubite kao da ništa nije bilo juče. To je stvar karaktera, vi ga nemate i lako vam je da se tako ponašate, on je nešto drugo.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.