Šapić: Ujedinjenje sa SNS nije čista politička računica

Ostavite komentar


  1. Naravno da nije „čista politička računica“, nego prljava politička računica!? Neobrazovani i politički neprosveceni jedino veruju da nije cista politička računica.

    1. O čemu ti to trole pričaš? Jw ste li vi imali sve vreme ovoga sveta da se ujedinite sa njim. Ignorisali ste ga, posle izbora ste ga napadali da je Vučićev pion iako je činjenica da je on jednostavno samostalan političar koji je napravio rezultat i to rezultat o kome vi dosovci možete samo da sanjate. E pa ko vam je kriv što to niste uradili. Možda zato što vi jednpostavno međusobno se svađate i nazivate jedne druge najpšogrdniji nazivima a već sutradan se ljubite kao da ništa nije bilo juče. To je stvar karaktera, vi ga nemate i lako vam je da se tako ponašate, on je nešto drugo.

  2. Sada se bar zna ko kosi a ko Vucicu vodu nosi, da vaterpolista vise ne zavlaci narod da je opozicija.

  3. Biće da je više šićardžijska. kako što više para maznuti. A i dozvole za gradnju ( nezakonitu) su zajednički interes.

  4. „Čista politička računica“… možda i ne, ali lična sasvim sigurno DA.

    1. Neće Šapić sigurno plakati zbog tog glasa. Ti glasaj za koga god želiš, moj glas ide najboljima, SNS- u i tačka.

  5. То уједињење је једно од бољих ствари за Србију.

  6. Шапићу, нема потребе да нас фарбаш. Све нам ја јасно. Биће ти добро са њима неко време, срамота остаје вечно.

  7. Има ли у Србији човека који нема цену!?

  8. tako je, bre, reci im, Gangula! Ipak si ti doktor nauka…..proputovao svet, sve do Nambije

  9. Svaka promena koja ce dovesti do boljitka je dobra. Ujedinjenje SPASA i SNS je dobar potez, jer stize nova energija i ljudi sa idejama i misljenjima koji mogu doneti samo pozitivne pomake.

  10. Niste objavili moj komentar, a samo sam htela zbunjenom Sapicu da objasnim sta to znaci „lazna opozicija“, posto je izjavio da ne zna. To znaci opozicija kreirana od strane rezima/tajne sluzbe da izigrava opoziciju, odvuce glasove, pa da se posle izbora utopi u vladajucu stranku.
    Jel ima neki problem u ovom komentaru?

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 8

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.