SL: Ujedinjeni smo u podršci Vučiću 1Foto: Logo

Srpski narod i Srpska lista na Kosovu i Metohiji ujedinjeni su u podršci predsedniku Aleksandru Vučiću da se izbori za najbolje rešenje kosmetskog problema, sopštila je danas Srpska lista (SL).

Predstojeća poseta predsednika Vučića biće prilika da narod najdirektnije čuje od onog u koga najviše veruje za šta će se zalagati i na koje sve načine Srbije može da u budućnosti olakša egzistenciju našeg naroda, navodi se u saopštenju.

Najava posete, kako ocenjuje SL, aktivirala je „istrošene političke ličnosti poput Rade Trajković, koja ponovo pokušava da zaradi neki evro napadajući sopstvenu držvu, ako je Srbija i dalje njena država“.

Srpska lista navodi kako je „jedan od najboljih primera zašto predsednik treba da istraje u ovom procesu“ to „što su protiv njega i Rada Trajković i Nataša Kandić i Sonja Biserko i ostali poznati srbomrsci“ i oni koje Albanci odlikuju u Prištini.

U saopštenju SL navedeno je kako se Srbi iz Gračanice „sećaju proneverene humanitarne pomoći i terorisanja radnika zdravstvenog centra u toku izborne kampanje kada je Rada pokušavali da glumi liderku“, poručujući kako im je to dovoljno da jasno kažu „Rado uživaj u luskuzu koji si stekla na muci srpskog naroda, ne deli nam lekcije šta da radimo“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari