Smenjivali se u vođstvu Sotirovski i Milovanović 1Foto: Foto: Fonet/Aleksandar Levajković

Čitaoci portala Južnih vesti prošle sedmice u anketi su glasali šta misle ko će između tri nezvanična kandidata SNS-a zaista i postati gradonačelnik Niša.

Njih dvoje – Dragana Sotirovski i Zvezdan Milovanović, svako na svom Fejsbuk profilu, kritikovali su anketu, namere Južnih vesti, ali su oboje objavili sliku rezultata u trenutku kada baš oni imaju prednost, prenose Južne vesti.

Na Fejsbuk profilu Sotirovski, koja anketu naziva razonodom, slika je kada ona ima najviše glasova, dok je Milovanović, koji je naziva podmetačinom, takođe uhvatio baš trenutak kada je on u vođstvu.

Više od mesec dana prošlo je od kako su održani lokalni izbori, na kojima je Srpska napredna stranka u Nišu osvojila većinu, a nova vlast nije formirana i još se ne zna ko će biti njihov kandidat za rukovodioca grada.

Naprednjaci su pre izbora imali tri nezvanična kandidata za gradonačelnika – Draganu Sotirovski, Darka Bulatovića i Zvezdana Milovanovića, a Južne vesti pitale su građane šta misle ko će se naći na toj poziciji.

Primetno je bilo jer su u talasima rasli procenti prvo za Sotirovski, posle Milovanoviću, a onda ponovo njoj.

Aktuelni gradonačelnik Niša Darko Bulatović, kao jedan od nezvaničnih kandidata za mesto rukovodioca grada, nije se oglašavao.

Uz printskrin ankete koja je objavljena na sajtu Južnih vesti, Sotirovski je napisala da rezultati neće uticati na odluku o kandidatu za gradonačelnika, a koju je već donela Srpska napredna stranka.

O kojoj osobi je reč, nije otkrila, a Milovanović kaže da je čuo gomilu stvari, ali da zvanične odluke još nema.

Sastav

Južne vesti podsećaju da pored Srpske napredne stranke u nišku skupštinu ulazi i šest odbornika sa liste SPS-JS, četiri iz koalicije Niš, moj grad, tri sa liste SPAS i jedan odbornik Ruske stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari