SNS opet demantuje vezu braće Vučić sa Jovanjicom 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Gradski odbor Srpske napredne stranke još jednom je saopštio da lideri opozicije stoje iza optužbi da Aleksandar i Andrej Vučić imaju veze sa plantažom Jovanjica na kojoj je uzgajana marihuana i sa Predragom Koluvijom koji je optužen da je narko diler.

SNS tvrdi da su napadi medija pod direktnom kontrolom Dragana Đilasa sinhronizovani i da dolaze iz jedne „kuhinje“, odnosno da je „histerija koja je zavladala u njihovim redovima, prouzrokovana istinom koja će uskoro izaći na videlo i koja će samo još jednom dokazati da su Đilas, Jeremić, Tepić i Aleksić samo najobičniji lažovi i da sa slučajem Jovanjica ni Aleksandar ni Andrej Vučić nemaju ama baš nikakve veze“.

„Posebno je interesantno da kada misle da im ide u korist, izjave vodja najmonstruoznijeg klana Belivuk-Miljković su merodavne, dok sve što je Кoluvija izneo osudjuju i napadaju, pa je pravo pitanje zašto i zbog čega ti dvostruki aršini. Previše je laži, bljuvotina, gadosti i teških optužbi izneto na račun porodice Vučić medjutim, to je Aleksandra Vučića nateralo samo da se još predanije i jače bori za Srbiju“, navedeno je u saopštenju koje je potpisao Aleksandar Mirković.

On je dodao da se svi navodi Кoluvije moraju ispitati kako bi se slučaj Jovanjica zaokružio i kako bi se znalo ko je, zašto i kako učestvovao u svemu tome i zarad čega su plasirane laži o porodici Vučić mesecima.

Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je da će prvooptuženi u slučaju uzgoja marihuane na poljoprivrednom imanju „Jovanjica“ Predrag Koluvija biti oslobodjen „poput svih prethodnih kriminalaca koji su radili u dogovoru sa režimom“.

„Od prvog dana je jasno da je u proizvodnju droge bio umešan državni vrh i da je Koluvija uhapšen zbog sukoba između (predsednika Srbije Aleksandra) Vučića i (ministra odbrane Nebojše) Stefanovića“, ocenili su iz SSP u saopštenju.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović ranije danas je saopštio da je pored Aleksandra Vučića i njegove porodice, on najviše zainteresovan da se u potpunosti rasvetle sve okolnosti vezane za slučaj “Jovanjica”, kao i da se utvrdi šta je istina u onome što je osumnjičeni Koluvija rekao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari