Gradski odbor SNS u Novom Sadu oštro je juče reagovao na reči Bojana Pajtića, premijera Vojvodine i zamenika predsednika DS. Taj odbor saopštio je juče da bi jedino toj stranci u ovom trenutku odgovaralo raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u Novom Sadu.

„DS u Novom Sadu gotovo da i ne postoji, članstvo se osipa, odbornička grupa se smanjuje, profiteri su se razbežali, stranački funkcioneri su podeljeni u nekoliko frakcija“, saopštio je SNS. SNS je upitala DS ko su danas prihvatljivi partneri za njih u gradu, da li neka od stranaka vladajuće koalicije ili samo SRS.

Zamenik predsednika DS Bojan Pajtić juče je u intervjuu za novosadski Radio 021 rekao da bi DS, ako bi se dogodilo da u Novom Sadu budu raspisani vanredni lokalni izbori, i te kako bio spreman da izađe na njih i pobedi kao i na izborima 2012.

Gradski odbor DS ocenio je da naprednjaci „u nedostatku činjenica i argumenata, koriste uvrede i laži“. „Nemamo nameru da odgovaramo na uvrede, kvalifikacije i neistine iznete u saopštenju Gradskog odbora SNS koja u starom radikalskom maniru u nedostatku činjenica i argumenata, koristi uvrede i laži. Te uvrede govore više o onima koji ih upućuju nego o onima kome su namenjene“, stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari