SNS Topole isključio pet odbornika i zamenika predsednika Opštine 1Foto: Logo

Izvršni odbor Srpske napredne stranke isključio je iz članstva petoro odbornika iz lokalne Skupštine u Topoli – Dragana J. Jovanovića, Mirjanu Prokić, Miloša Todosijevića, Ivana Milisavljevića, Vladimira Radojkovića, kao i zamenika predsednika Opštine, Slavicu Toplicu.

Kako navodi SNS Topole, ovim je završen proces čišćenja redova jer je Izvršni odbor jednoglasno doneo odluke o isključenju na osnovu pokrenutih disiplinskih prijava kao i potvrdom odluke lokalne organizacije o brisanju iz članstva u jednom slučaju.

“Pročistili smo redove Srpske napredne stranke u Topoli. Rešili smo se onih koji su zarad sitnih privilegija na prvo mesto stavljali lični interes učešćem u lokalnoj vlasti i to bez saglasnosti OO SNS i Izvršnog odbora. Na taj način su, pored nepoštovanja stranačke discipline, svojim postupcima i delovanjem naneli štetu ugledu i interesima Stranke. Oni više nemaju pravo da se predstavljaju kao odbornici ili opštinski funkcioneri ispred Srpske napredne stranke. Podsećam javnost da SNS nije potpisnik koalicionog sporazuma i ne učestvuje u lokalnoj vlasti koja već duži period ne radi u interesu građana opštine Topola“, rekao je predsednik Opštinskog odbora i član Glavnog odbora Igor Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari