SNS u Čačku: Napadi na novinare na protestima opozicije sinhronizovani i koordinisani 1Foto: Pixabay/AndyLeungHK

Povereništvo Srpske napredne stranke (SNS) u Čačku osudilo je danas „verbalni napad“ na novinarku čačanskog portala Epicentar press, na poslednjem protestu „Jedan od pet miliona“ u tom gradu, navodeći da su napadi na novinare tokom tih protesta „sinhronizovani i koordinisani od strane organizatora“.

SNS je u saopštenju osudio i „koordinirane uvrede i prozivke na račun drugih medija“ tokom protesta koje po navodima SNS-a, organizuje opozicija.

„Neprijatni događaji sa poslednjeg protesta opozicije samo su još jedan pokazatelj licemerja i besmisla neostvarenih i frustriranih političara“, navodi se u saopštenju čačanskog Povereništva Srpske napredne stranke.

Portal Epicentar press je objavio ranije da je tokom protesta „Jedan od pet miliona“ koji je u petak uveče održan u Čačku, nepoznati muškarac prišao novinarki tog portala i zahtevao da mu pokaže fotografije koje je napravila na protestu.

„Pošto se uverio da ga na fotografiji nema, udaljio se sa lica mesta“, naveo je portal.

U Čačku je do sada održano pet protestnih okupljanja „Jedan od pet miliona“ u organizaciji čačanskih studenata koji studiraju u Beogradu. Svi dosadašnji skupovi protekli su bez većih incidenata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari