Srpska lista: Đilas izviždan u Leposaviću 1Foto: Facebook / Srpska lista

Srpska lista (SL) saopštila je danas da je jedan od vođa Saveza za Srbiju (SZS) Dragan Đilas izviždan u Leposaviću i ocenila da je na sever Kosova došao da „svađa i razjedinjuje narod“.

Srpska lista u danađnjem saopštenju pita zašto je Đilas došao baš dan kad Albanci „na svakom koraku manifestuju nacionalno jedinstvo, poklanjajući se senima ljudi koji su za nas teroristi, a za njih nacionalni heroji“.

Po oceni Srpske liste, to „nije slučajno“ jer će se, kako tvrdi SL, Leposavić uskoro naći pod žestokim pritiskom Prištine jer su na teritoriji Leposavića dragocena rudna bogatstva i kombinat Trepča. Srpska lista optužuje Đilasa da nije stao u odbranu Trepče, navodeći kako od tog kombinata „zavisi opstanak trećine Srba“ na severu Kosova.

žĐilas, prema tvrdnjama SL, ni četiri meseca od uvođenja taksi nije ustao protiv te odluke koju su, po oceni SL, doneli Đilasovi „partneri iz Prištine“.

Po oceni SL, Đilas je, ne reagujući na sve to, došao u Leposavić da „podbunjuje i razjedinjuje“ i da tu organizuje proteste, „ali ne protiv Prištine, već protiv Srbije“.

Srpska lista poručuje Đilasu kako je mogao da „produži do Prekaza i pokloni se senima Adema Jašarija, jer tamo su oni koji jednako kao on žele Srbe oslabljene i razjedinjene“, navedeno je u saopštenju SL.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari