SSP: Lista neispunjenih obećanja reizabranog predsednika Opštine Vračar 1Foto: Logo

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da „reizabrani predsednik Opštine Vračar Milan Nedeljković pokušava Vračarce da ubedi da treba da veruju njemu, a ne svojim očima, kada kaže da su realizovali sve projekte koje su obećali“. 

SSP je na listu neispunjenih obećanja ubrojao to što „uređenje trga ispred Beogradskog dramskog pozorišta nije završeno, Vračar nije dobio tri podzemne garaže i nije sprovedena rekonstrukcija dela Južnog bulevara“.

„Vrtić u aneksu Opštine Vračar nije završen, a obećali ste da će radovi biti gotovi 2018. godine. Rekonstrukcija Gradića Pejton nije ni počela, a obećali ste da će biti završena 2017. godine, širenje ulica Makenzijeve i Cara Nikolaja, sve do Crvenog Krsta, nije ni počelo, a trebalo je da se završi do 2020. godine“, ukazala je SSP.

Stranka je u saopštenju navela da bi reizabrani predsednik Gradske opštine Vračar „umesto što obmanjuje javnost trebalo da se izvini Vračarcima i podnese ostavku“, jer su mu „građani masovnim bojkotom poručili da nije njihov predsednik opštine“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari