SSP: Vučić priznao da nema rešenje za Kosovo 1Foto: SSP

Posle dvodnevnog igrokaza u Skupštini, možemo da kažemo da prvi put u istoriji Aleksandar Vučić nije lagao i da je priznao da nema rešenje za Kosovo i Metohiju, saopštila je Stranka slobode i pravde.

„Priznao je da su sve pobede od po ‘pet nula’ naprednjačke laži. Umesto da nakon tog fijaska podnese ostavku i povuče se iz politike, on je prizivao rat koji se juče delimično iz tabloida preselio na sever Kosova i Metohije“, navodi se u saopštenju.

Da bismo rešili pitanje Kosova i Metohije, nisu nam potrebni sukobi sa nesagledivim posledicama, tajni pregovori, lažna slavlja, tragikomične predstave u rialitiju Maje Gojković, već normalan dijalog koji će obezbediti bolji život za sve građane i Albance i Srbe, ocenjuje Stranka slobode i pravde.

Dodaje da Deklaracija o pomirenju srpskog i albanskog naroda koju je predložila kao polaznu osnovu za dijalog, jeste sasvim sigurno bolji izbor od opasnih ratnih igara kojima režim Aleksandra Vučića, zajedno sa svojim koalicionim partnerima iz Prištine, pokušava da zaštiti svoje finansijske i druge interese, ugrožavajući bezbednost i živote građana.

„To je suština našeg predloga rešenja i mi od njega nećemo odustati bez obzira na pretnje likova sa skupštinskog balkona koje predvodi Milan Radoičić, histerične ispade prvog maratonca SNS Marka Đurića i dezorijentisanost čoveka koji ih sve vodi i koji nam krade budućnost“, ističe se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari