Stamatović: Cilj Zdrave Srbije je pobeda na lokalnim izborima 1Foto: N. Kovačevi

Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović izjavio je da je cilj da se do raspisivanja parlamentarnih i lokalnih izbora formira 100 opštinskih odbora ili povereništava stranke u celoj zemlji, saopštila je danas ZS.

Cilj je takođe, kako se navodi, da pobede na lokalnim izborima u Zlatiborskom okrugu, kao i u drugim gradovima i opštinama širom Srbije na kojima će učestvovati.

Prilikom otvaranja kancelarije Zdrave Srbije u Užicu, Stamatović je rekao da će konačnu odluku o izlasku na parlamentarne izbore, zavisno od izbornih uslova, organi stranke doneti kada ti izbori budu raspisani.

„Potpuno smo politički slobodni i nezavisni, što je retkost na političkoj sceni Srbije. Nećemo da budemo ničije sluge i podanici, već politički partneri. Želimo da pokažemo da i van Beograda ima kvalitetnih ljudi i da upravo odavde, iz unutrašnjosti, treba da krenu promene na bolje. Kada pobedimo na lokalnim izborimo u Zlatiborskom okrugu, ali i u ostalim gradovima i opštinama u Srbiji, donećemo nešto novo na političkoj sceni, jer ćemo raditi u opštem, a ne u ličnom interesu“, naveo je Stamtović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari