Stamatović: Ne odustajemo od cilja da sa Zlatibora ozdravimo Srbiju 1Foto: Milan Stamatović/Zdrava Srbija

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović najavio je danas da će ta stranka nastaviti da se zalaže za „ozbiljnu državotvornu i nacionalnu politiku, jačanje nacionalnog identiteta, očuvanje Kosova i Metohije unutar Srbije, osnaživanje domaće proizvodnje, oživljavanje sela, povećanje nataliteta i decentralizaciju zemlje kao i za to da dijaspora ostvari biračko pravo u Srbiji”.

U pisanoj izjavi povodom godišnjice Izborne skupštine na kojoj izabrano aktuelno stranačko rukovodstvo, Stamatović je naveo da Zdrava Srbija „ne odustaje od svog prvobitnog cilja da ozdravi Srbiju sa Zlatibora a zatim da sistemom koncentričnih krugova iz Zapadne Srbije podstakne promene u celoj zemlji”.

Podsetio je da je njegova stranka na vlasti u opštini Čajetina, a odbornike ima u Užicu, Kragujevcu, Požegi, Kraljevu, Priboju, Arilju, Ivanjici, Novoj Varoši, Kosjeriću, Leskovcu, Batočini, Rači, Obrenovcu i Alibunaru.

„Zdrava Srbija iako mlada politička stranka, čije je sedište u Čajetini, a ne u Beogradu, uspešno širi svoje opštinske i gradske odbore širom Srbije, pa smo osim u Zlatiborskom okrugu, prisutni i u Vojvodini, Šumadiji, Pomoravlju, na jugu Srbije”, naveo je Stamatović.

Zdrava Srbija je prenela da je on ocenio da „o našem radu najbolje govori podrška koju su nam građani ukazali na poslednjim lokalnim izborima na kojima smo ostvarili odlične rezultate”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari