SZS: Da li je Jutkin povratak početak "podmlađivanja" SNS-a? 1Milutin Jeličić Jutka Foto: N1 (arhiva)

Aktiviranje odborničkog mandata Milutina Jeličića Jutke, glasovima odbornika Srpske napredne stranke, dokaz je da režim ne odustaje od „proverenih“ kadrova. 

Savez za Srbiju ocenjuje da su krivični postupak i nezakonito ponašanje “plus” za penjanje na hijerarhijskoj lestvici SNS-a. Nakon skidanja zatvorskog odela i povratka među funkcionere SNS-a Milana Božića, predsednika opštine Požega, za očekivati je da će uskoro avanzovati i Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka i nalogodavac pokušaja ubistva novinara Milana Jovanovića iz Grocke.

Nakon produženog odmora u Sopotu, za očekivati je da će Aleksandar Vučić dodeliti adekvatnu funkciju i Zoranu Babiću, ali i vedeti kriminalnog podzemlja Dijani Hrkalović. To će sigurno „doprineti“ kadrovskom podmlađivanju Srpske napredne stranke, koje je najavio Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju.

Sa ovakvim ponašanjem režima, Savez za Srbiju neće imati nikakve kompromise i protiv njih će se boriti na svakom mestu i svim demokratskim sredstvima, zaklučuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari