Trifunović: Režim zloupotrebljava svoju moć uz famoznih 100 evra (VIDEO) 1Sergej Trifunović Foto: FoNet/Aleksandar Levajković

Sergej Trifunović, glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana, apelovao je na građane koji ne žele da podignu 100 evra koje je država namenila svim punoletnim građanima nakon epidemije korona virusa, da taj novac ipak podignu i dodele nekome kome je najpotrebnije.

“Jedan od načina na koji režim zloupotrebljava svoju moć jeste famoznih 100 evra, kojim vlast želi da podmiti jedan deo biračkog tela, a ovaj drugi deo biračkog tela natera da izgubi poverenje u državu i institucije.

Čuo sam mnoga negodovanja vezana za tih 100 evra. Da vam kažem jednu stvar – kada vam država Aleksandra Vučića pokloni 100 evra, znajte da su vam već ranije toga jutra ukrali najmanje 350. Zamislite sada koliko su vam ukrali sve ove godine koliko su na vlasti.

Zato molim sve one koji smatraju da im je ispod časti da uzmu taj novac da prestanu da razmišljaju na taj način. To je vaš novac! To je novac koji vam je obećan! To je novac na koji imate pravo, jer su vas već dovoljno pokrali. Podignite taj novac i preusmerite ga na nekog kome je preko potreban”, poručio je Sergej Trifunović u video poruci.

Takođe, pokrenut je sajt https://mojih100evra.rs/, na kojem se mogu naći predlozi kojim organizacijama se može donirati 100 evra.

Sergej Trifunović je danas izjavio da očekuje da će do 5. juna Pokret slobodnih građana prikupiti 10.000 potpise neophodne za izlazak na izbore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari