Umesto Vučića, Šapić i Glišić pred kragujevačkim naprednjacima 1Foto: BETAPHOTO/ MILOŠ MIŠKOV

Kako saznajemo, večeras (utorak, 20. jul) članovi SNS-a, posle Niša, Novog Sada i Beograda trebalo bi da održe skup i u Kragujevcu. Za razliku od prethodnih u ostalim najvećim gradovima Srbije, ovaj nije ni „tajan” ali ni izdaleka pompezan jer, kako nam je rečeno, ne dolazi i ne učestvuje predsednik Aleksandar Vučić.

Očekuje se da skupu prisustvuje Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS-a, i što je zanimljivo novoizabrani potpredsednik GO SNS i „pridruženi član“ Aleksandar Šapić. Oni bi sa ovdašnjim članstvom trebalo da razgovaraju u banket sali „Ekskluziv” (ovaj „ivent centar“ ima prostore za od 270 do 800 gostiju) u kragujevačkoj Industrijskoj zoni.

Za razliku od niškog „Čaira”, novosadskog Spensa”, novobeogradske „Hale sportova” na kragujevačko okupljanje naprednjaka nisu pozivani članovi SNS-a iz drugih gradova, opština i mesta regiona niti su postojale „kvote” za njihov dolazak.

Naprotiv, kako nam je rečeno u širim političkim krugovima u Kragujevcu, bilo je više zainteresovanih da učestvuju na skupu, nego mesta u sali.

Portal „Glas Šumadije” piše da je skup SNS-a zatvoren za javnost, jer je u pitanju „interni stranački sastanak”, te da zbog nedolaska Vučića ne izaziva veliko interesovanje medija, a ni samog naprednjačkog članstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari