Vučević: Nazivate nas sendvičarima, a mi vas uvek pobedimo 1Foto: N1

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da opozicija naziva aktiviste i simpatizere SNS-a „sendvičarima, botovima i krezubima“ i dodao da ih bez obzira na to „sendvičari, botovi i krezubi“ uvek pobede.

Vučević na skupu pred oko 200 pristalica SNS-a ispred stranačkih prostorija u centru Novog Sada rekao da ti „krezubi, botovi i sendvičari“ uvek pobede i dodao da „oni donose vredne investicije u Novi Sad, dok opozicija nije otvorila nijedno radno mesto u Novom Sadu“.

„Sve ste fabrike pokrali, opljačkali, privatizovali s burazerima, tajkunima, prijateljima. A vi ste fini a mi smo nekulturni“, rekao je Vučević na skupu.

On je dodao da će se SNS boriti za „naš Novi Sad“, sa novim investicijama, novim radnim mestima, novim objektima, novim fasadama, lepšom tvrđavom, sa mnogo više mladih, sa novim bulevarima.

„I mi smo državljani ove države, i mi imamo prava kao što i drugi imaju. Mnogo je više ljudi na strani pristojne i razvijene Srbije. Budite mirni i strpljivi, jača je država od svakog nasilnika, ali ponavljamo: tu je i narod da brani državu“, rekao je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari