Vučević: Ne plašim se Aleksića, zašto je toliko čekao sa krivičnom prijavom 1Foto: N1

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) i aktuelni gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, poručio je danas da se „ne plaši mafijaško – tajkunske političke bande“, misleći time na Narodnu stranku, čiji je član podneo krivičnu prijavu protiv njega.

Krivičnu prijavu podneo je potpredsednik opozicione Narodne stranke, članice Saveza za Srbiju, Miroslav Aleksić zbog „lažnog prijavljivanja i ometanja pravde u slučaju Jovanjica“, imanja gde je pronađena velika količina marihuane.

Prethodno je Vučević podneo krivične prijave protiv predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja zbog navoda opozicije o „njihovoj povezanosti sa vlasnikom imanja Jovanjica“.

Vučević je u današnjem saopštenju poručio Aleksiću da ga se „ne plaši“ i zapitao „zašto je čekao sedam dana sa podnošenjem krivične prijave protiv njega“.

„Mnogo je to vremena i za najgore đake i ponavljače poput vas. Ali jasno je šta pokušavate. Da izvršite dodatni pritisak na pravosudne organe, one koje ste vi nameštali, kako narod ne bi saznao pravu istinu o slučaju Jovanjica“, poručio je Vučević.

On je ocenio da ovom krivičnom prijavom opozicija „nastavlja hajku i širenje bezočnih laži o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici“.

„Pa, dosta je bilo. Ovakvo stanje je neodrživo za javnost, državu i društvo. Moramo da znamo da se država bori protiv kriminala, i svih onih koji poput Aleksića lažno tuže i lažno sude“, poručio je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari