Vučić: Izmišljena afera o umešanosti oca Nebojše Stefanovića o korupciji 1Foto: Instagram @Budućnost Srbije (arhiva)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je izmišljena afere o Branku Stefanoviću, ocu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i o navodnoj korupciji sa fabrikom namenske industrije „Krušik“ Valjevo i trgovini oružja.

„Stefanovićev otac nema veze sa tim. Ne kažu da je bilo nelegalnih radnji već se govori samo o ceni, a nikakve veze nema to sa firmom Nebojše Stefanovića“, rekao je Vučić za TV Prva.

Za Aleksandra Obradovića koji je u javnost izneo podatke o tome, Vučić je rekao da Obradović po zakonu ne može da bude uzbunjivač.

Vučić je kazao da deo opozicije izmišlja afere i da su „bahati prema svima koji žele drugačiju Srbiju“.

On je kritikovao koalicione pratnere i ljude iz njegove Srpske napredne stranke što ćute na sve kritike koje se iznose.

„Kao da ne postoje, ćute kao zaliveni. Ako ima nešto da se dobije, a da se nešto kaže, to zaboravite“, rekao je Vučić

Povodom navoda predsednika Pokreta slobodnih građana Srbije Sergeja Trifunovića da mu je nuđen novac da bi bio konstruktivna opozicija SNS-u, on se pitao da li je Trifunović „lud“ i dodao da nadležni organi treba da odluče da li je bilo krivičnog dela.

„Evo čekam da dođe gospodin sa Balija pa neka nadležni organi odluče da vidimo ima li krivičnog dela. Ja mislim da bi se cela Srbija smejala kada bi čula tu priču, a plakala kada bi znala ono što ja znam“, rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari