Vučić o uvredama Mileni Ivanović: Tu vrstu ludila nikad nisam razumeo 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Povodom uvreda koje je jedan od lidera SZS Željko Veselinović uputio Mileni Ivanović, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da „tu vrstu ludila i mržnje nikad nije razumeo“.

On je u Leskovcu, gde je prisustvovao otvaranju fabrike Aptiv Pakard, kazao da je Milena Ivanović „hrabra žena“ kao i da MUP mora da proveri da li je potrebno uraditi bezbednosnu procenu i zaštititi nju i njenog sina.

„Ne samo što vređaju i napadaju žene, nego govore da bi ona trebalo da protestuje protiv nekoga ali ona to neće. Onda kažu da je đavo jer neće da bude sa njima. Ima li to ikakve veze sa pameću“, pitao je predsednik Srbije.

Vučić je kazao da nikada nije rekao za nekog predstavnika opozicije da je izdajnik.

„Oni mene svakog dana nazivaju kriminalcem, izdajnikom, pederčinom… Misle da imaju pravo na more uvreda na dnevnom nivou i da će silinom uvreda nešto da promene, još kukaju kako neko njih vređa“, kazao je predsednik Srbije.

On je dodao da je opozicija, kada je poslednji put krenula s protestima, dobila na beogradskim izborima 40 odsto manje glasova dok je SNS dobio 20 odsto glasova više.

Komentarišući najave iz Prištine o mogućem uvođenju novih mera koje uključuju zabranu kretanja vozila iz Srbije po Kosovu, Vučić je ocenio da će Priština oslabiti svoju međunarodnu poziciju, „šta god da uradi“.

„Mi ćemo uvek naći dovoljno načina da pomognemo našem narodu na Kosovu i Metohiji. Kroz sve muke ćemo prolaziti zajedno i uspešno ćemo ih prevazići“, rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari