Vučić: Traktor na poklon porodici Kovačević 1Foto: FoNet/AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas popodne gazdinstvo porodice Kovačević u selu Ibarsko Postenje i najavio da će im za 14 dana stići traktor na poklon.

Mnogo sam srećan zbog vašeg uspeha i to je jedna sitnica kojom država Srbija može da doprinese vašem uspehu, rekao je Vučić. U razgovoru sa ljudima koji žive u Ibarskom Postenju, Vučić je rekao da je saznao da ljude najviše interesuje izgradnja puteva i posao.

„Najbolje je podsticati i podržavati privatni sektor, kao što vas dvojica braće činite“, rekao je Vučić porodici Kovačević. Vučić je u razgovoru sa meštanima rekao da će se videti da li može da se otvori fabrika baterija u kojoj bi radilo oko 300 ljudi, da se napravi saradnja Poljoprivredne škole u Lešku i da firme i centralne Srbije preuzimaju voće i sirovinu od seljaka iz tog kraja na Kosovu i Metohiji.

U direktnom televizijskom prenosu on je razgovarao i sa odgovornom osobom iz kompanije Prva petoletka Trstenik kako bi moglo da se pomogne pogonu koji je nekad ta firma imala u Leposaviću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari