Zeleni istupili iz Građanskog bloka 381 zbog "nepomirljivih stavova" 1Foto: Fonet / Aleksandar Levajković

Zelena ekološka partija – Zeleni (ZEP – Zeleni) odlučila je da istupi iz Građanskog bloka 381, čija je okosnica Pokret slobodnih građana koji predvodi Saša Janković, jer je, kako se navodi u saopštenju, došlo do nerazumevanja sa jednom od članica bloka.

Kako se navodi, do suprotstavljanja nepomirljivih stavova između ZEP – Zeleni i „te političke organizacije“ koja je u sastavu Građanskog bloka 381 došlo je prilikom poslednjeg sastanka Predsedništva Građanskog bloka 381.

„Zelena ekološka partija – Zeleni kao opoziciona politička partija ostaje verna svojim ekološkim načelima i političkim principima i kao takva nastavlja beskompromisnu borbu za ekološku Srbiju, a nastavlja i političku borbu protiv nedemokratskog režima na čelu sa Aleksandrom Vučićem i njegovom Srpskom naprednom strankom“, navodi se u saopštenju.

ZEP – Zeleni je poželela puno uspeha Građanskom bloku 381 u političkom radu „i nastavku borbe protiv zajedničkog političkog protivnika“.

„Sigurni smo da ćemo se na tom putu ponovo sretati i, verujem, sarađivati sa PSG i Sašom Jankovićem„, poručio je predsednik ZEP – Zeleni“ Dejan Bulatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari