Zelenović 11. decembra u Briselu o "autoritarnom režimu" Vučića 1Foto: BETAPHOTO/OMS/GRAD SABAC/MO

Gradonačelnik Šapca i lider stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović objavio je danas na svom Tviter nalogu da će sutra u Evropskom parlamentu govoriti o svim aspektima autoritarnog režima Aleksandra Vučića.

Zelenović je, uz fotografiju iz Brisela, napisao i da će govoriti o odusustvu minimuma uslova za normalan politički život bez kog nema ni slobodnih izbora. Iznad mene piše: „In free and fair elections the power of the people determines the people in power (na slobodnim i poštenim izborima moć građana odlučuje o ljudima na vlasti)“, napisao je Zelenović.

Zelenović će, zajedno sa predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Draganom Đilasom i potpredsednikom Demokratske stranke (DS) Dejanom Nikolićem, govoriti na tribini u organizaciji grupe Socijalista i demokrata u Evropskom parlamentu o izbornim uslovima u Srbiji.

Tribina se održava od 16 do 18 sati u zgradi Evropskog parlamenta u Briselu. Cilj tribine, kako se navodi na sajtu grupe Socijalista i demokrata, jeste da se predstavnicima srpske opozicije pruži prilika da objasne situaciju u kojoj se nalaze uoči parlamentarnih izbora koji su zakazani za proleće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari