Društvo

„Samsijada“ u Vranju u službi humanosti

U okviru manifestacije „Dani Vranja“, u subotu, 24.avgusta sa početkom u 18 sati, na Trgu Staniše  Stošića biće održana „Samsijada“, koja već nekoliko godina privlači veliki broj posetilaca, a posebno  autentične Vranjske pite – samse. 

Čučković: Saobraćajna policija smanjuje gužve zbog auto-puta Miloš Veliki

Auto-put od Obrenovca do Preljine (Miloš Veliki) danas nije napravio problema građanima Obrenovca kao juče kada se 10.200 vozila, koliko je za 24 sata prošlo tom saobraćajnicom, uključilo na regionalni put sa dve trake kod Mislođina prema glavnom gradu i napravilo veliki kolaps u sabraćaju, rekao je danas predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

Game of Streams: Svi protiv Netfliksa

Netfliks (Netflix) je izvršio revoluciju na tržištu zabave. Ta striming-platforma je tradicionalnim TV i medijskim gigantima oduzela publiku. Oni sada uzvraćaju udarac. I to istim oružjem.

Stanari hotela Bristol odložili štrajk glađu na sedam dana

Na insistiranje Udruženja vojnih beskućnika Srbije, stanari hotela Bristol danas su odlučili da odlože štrajk glađu na sedam dana kako bi državnim institucijama dali šansu da u tom roku reše njihov problem sa smeštajem, a cilj im je da se obrate i međunarodnom Zaštitniku građana kako bi čuli i njegovo mišljenje o situaciji u kojoj se nalaze.