Društvo

Uhapšen zbog pokušaja razbojništva 2

Uhapšen zbog pokušaja razbojništva

Policija u Boru uhapsila je V.S.(1982) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništo u pokušaju.

MUP: Uhapšen zbog izazivanja panike 3

MUP: Uhapšen zbog izazivanja panike

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, po nalogu Posebnog odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su N. S. (1963) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio više krivičnih dela, saopštio je MUP.

CINS: Medicinarima iz KC Niš u samoizolaciji smanjena plata 8

CINS: Medicinarima iz KC Niš u samoizolaciji smanjena plata

Zaposlenima u Kliničkom centru Niš koji su upućeni na obaveznu sampizolaciju, zbog korona virusa kojim su mogli da budu zaraženi na radnom mestu, biće umanjena plata za 35 odsto, prenosi Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS).

Kon: Može se očekivati ponovni rast broja obolelih 9

Kon: Može se očekivati ponovni rast broja obolelih

Epidemiolog Predrag Kon kazao je da se nakon današnjeg dana, kada je u odnosu na juče zabeležen manji broj novoregistrovanih slučajeva korona virusa, ponovo može očekivati skok broja obolelih, ali da sveukupno dolaze topliji dani, kada se očekuje slabljenje prenosivosti virusa.

MUP: Policija nije upala u crkvu kod Velike Plane 12

MUP: Policija nije upala u crkvu kod Velike Plane

Navodi da su policajci danas upali u crkvu kod Velike Plane koji su se pojavili na društvenim mrežama su „apsolutno netačni“, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).