Društvo

AMSS savetuje vozačima oprez zbog magle i poledice

Vozačima na putevima u Srbiji savetuje se oprezna vožnja zbog poledice i magle najzastupljenije na teritoriji Vojvodine, Beograda, kao i na putevima u višim predelima zemlje, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Veritas: Identifikovano devet žrtava

Dokumentaciono-informativni centar Veritas saopštio je danas imena devet žrtava čiji su posmrtni ostaci identifikovani u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

Radosavljević: Ne interesuje me odluka američkih vlasti

Goran Radosavljević Guri, bivši komandant srpske Žandarmerije, izjavio je za RSE da ga “niti interesuje niti pogađa odluka” Stejt dipartmenta da mu se zabrani ulazak u SAD zbog umešanosti u ubistvo amerčkh državljana, trojice braće Bitići.

Na niškoj ortopediji 60 pacijenata zbog padova na ledu

Više od 60 ljudi javilo se od nedelje lekarima niške Klinike za ortopediju zbog preloma zadobijenih prilikom pada na zaledjenim trotoarima i ulicama, rečeno je agenciji Beta u Kliničkom centru (KC) u Nišu.

MUP: Deca koriste drogu od 12. godine

U Srbiji je, prema podacima policije, između 70 i 80 odsto mladih između 15 i 25 godina bilo u kontaktu sa nekom vrstom narkotika, a poslednjih godina granica se spustila na uzrast od 12 godina, objavili su organizatori tribine „Droga je smrt“, koja će u petak biti održana u sali opštine Novi Beograd.