Društvo

Dodeljene nagrade za filantropiju

Trag fondacija jedanaestu godinu za redom dodelila je VIRTUS nagrade za filantropiju kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, s ciljem da se oda priznanje i javno istaknu kompanije i pojedinačni darodavci koji na strateški način podržavaju razvoj zajednica i tako daju najbolji primer drugima.

Potpisan Memorandum o razumevanju sa Alžirom

Ministar zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije Goran Trivan potpisao je danas sa ministrom spoljnih poslova Demokratske Republike Alžira Abdelkaderom Mesahelom, Memorandum o razumevanju između dve zemlje u oblasti zaštite životne sredine, održivog razvoja i obnovljivih izvora energije.

Dan sećanja na žrtve NATO bombardovanja

Komemorativnim skupom i polaganjem venaca stradalim Smederevcima, danas su predstavnici porodica žrtava, Vojske Srbije, lokalne samouprave, boračkih udruženja, civilnih organizacija i političkih stranaka, odali poštu žrtvama NATO napada na SRJ, prenosi Podunavlje.info.

Virtus nagrada Miletu stolaru

Milorad Jurković – Mile stolar, kompanija Delta Holding, Nelt Co-G12 Hub i Nova iskra, Nag doo i kompanija Rudnik i flotacija doo dobitnici su glavnih nagrada VIRTUS za filantropiju koju 11. godinu dodeljuje Trag fondacija.

Odata pošta poginulim radnicima RTS-a

Polaganjem venaca, paljenjem sveća i minutom ćutanja kod spomenika „Zašto?“, na dan obeležavanja datuma početka NATO bombardovanja, predstavnici žrtava, RTS-a, Ministarstva kulture i informisanja i Skupštine grada odali su poštu poginulim radnicima RTS-a.

Vasović: Nisam odustao od svojih zahteva

Direktor fotografije Radio-televizije Srbije Vasko Vasović nije odustao od zahteva iznetih u protestnom pismu upućenom menadžmentu i Upravnom odboru RTS-a.

Stefanović: Sećanje na policajce

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović položio je danas, u ulici Kneza Miloša u Beogradu, venac na spomen – ploču pripadnicima MUP koji su poginuli u NATO bombardovanju 1999. godine i poručio da je obaveza svih da pamte njihovu žrtve.

Marinković: Sigurna negativna ocena

Ukoliko Ministarstvo pravde Srbije zatraži mišljenje Venecijanske komisije na ovakav tekst izmena Ustava Srbije u oblasti pravosuđa, može zasigurno očekivati negativnu ocenu, izjavio je za N1 profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Tanasije Marinković.