Društvo

Direktor Doma zdravlja: Situacija u Novom Pazaru alarmantna 2

Direktor Doma zdravlja: Situacija u Novom Pazaru alarmantna

Direktor Doma zdravlja u Novom Pazaru Ervin Ćorović ocenio je da je epidemiološka situacija u tom gradu „veoma zabrinjavajuća“ i da preti kulminacija ukoliko ne dođe do potpunog pridržavanja protivepidemioloških mera.

Ministar Dmitrović zatražio hitnu pomoć deci 11

Ministar Dmitrović zatražio hitnu pomoć deci

Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović zatražio je danas od lokalne samouprave u Blacu i Centra za socijalni rad da što pre pronađu rešenje kojim će deca, brat i sestra, Marijana (10) i Marko Dačević (14), dobiti najbolje moguće zakonsko rešenje za smeštaj, odgoj i dalje školovanje, saopšteno je iz Dmitovićevog kabineta.

Pirotska policija presekla kanal krijumčarenja migranata 14

Pirotska policija presekla kanal krijumčarenja migranata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, operativnim radom, presekli su kanal krijumčarenja migranata i uhapsili tri osobe iz okoline Dimitrovgrada, osumnjičene da su počinile krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštila je Policijska uprava Pirot.

Protest u Užicu protiv izgradnje nove MHE Vrutci 15

Protest u Užicu protiv izgradnje nove MHE Vrutci

Protest protiv izgradnje nove mini-hidroelektrane na brani Vrutci, na jezeru koje služi za vodosnabdevanje Užica, održaće se u ponedeljak, 8. marta u 17 časova, ispred gradske skupštine.