Društvo

Uzbunjivač na sudu dobio spor protiv niške Hitne pomoći 2

Uzbunjivač na sudu dobio spor protiv niške Hitne pomoći

Nakon višegodišnjeg sudskog procesa, Vrhovni kasacioni sud u Beogradu doneo je konačnu presudu u korist uzbunjivača iz niške Hitne pomoći Dragana Stamenkovića. Sud je utvrdio da je Hitna pomoć prekšila Zakon o zaštiti uzbunjivača tako što je na četiri oglasne table objavila identitet uzbunjivača, što je prouzrokovalo njegovo šikaniranje kod kolega.

Procureli mejlovi o imunitetu stada 3

Procureli mejlovi o imunitetu stada

Švedska strategija za borbu protiv epidemije korona virusa naišla je na nove kritike nakon što su procurili mejlovi koji su otkrili da je vodeći epidemiolog ove zemlje Anders Tegnel pitao da li bi veća smrtnost među starijim ljudima bila prihvatljiva ako bi dovela do bržeg sticanja imuniteta stada, prenosi NovaS.

U Klokotu ulica Novak Đoković 9

U Klokotu ulica Novak Đoković

U opštini Klokot na ulazu u selo Grnčar, jedna ulica nosi ime po svetskom broju 1 u tenisu Novaku Đokoviću, rekao je za Kosovo Onlajn gradonačelnik opštine Klokot Božidar Dejanović.

Gucati pred sudom 1. oktobra 10

Gucati pred sudom 1. oktobra

Prvo pojavljivaljivanje pred sudom predsednika Udruženja ratnih veterana OVK Hisnija Gucatija zakazano je za 1. oktobar u 15 časova, saopšteno je iz Specijalizovanog tužilaštva.

Todić: Osmanović naređivao da me tuku 12

Todić: Osmanović naređivao da me tuku

Na današnjem suđenju Osmanu Osmanoviću, bivšem pripadniku  Hrvatskog vijeća obrane (HVO), a kasnije Armije BiH, nastavljeno je ispitivanje Vasiljka Todića.