Društvo

Gradski sekretarijat: Park u Zemunu gde je planiran parking pripada Zelenilu 9

Gradski sekretarijat: Park u Zemunu gde je planiran parking pripada Zelenilu

Gradski Sekretarijat za zaštitu životne sredine je obavestio stanare u ulicama Đure Đakovića, Karađorđeve, produžetka ulice Goce Delčeva i Kej oslobođenja u Zemunu, da parcela od 4.700 metara kvadratnih, koju Parking servis želi da pretvori u parking prostor, pripada Zelenilu i po tome je javni park.

Čekanac: Novi talas oko 1. juna 10

Čekanac: Novi talas oko 1. juna

Epidemiolog iz Kraljeva Radovan Čekanac smatra da je odluka o zatvaranju ugostiteljskih objekata doneta kasno, a misli da bi novi talas korona virusa mogao da se očekuje oko 1. juna i da je jedina nada vakcinacija.

Mediji: Ne bojimo se i nastavljamo borbu za profesiju 12

Mediji: Ne bojimo se i nastavljamo borbu za profesiju

Ne bojimo se i nastavljamo borbu za profesiju i naš opstanak uprkos sve širem spektru pritisaka, koji ne smeju da nas ometu i uspore u tome da i dalje radimo svoj posao najbolje što možemo, poruka je sa medijske tribine “Bukom protiv pritisaka”, na kojoj su učestvovali predstavnici lokalnih i regionalnih medija sa juga Srbije koji su izloženi različitim udarima i pretnjama.

Mali razgovarao sa misijom MMF-a o novom aranžmanu 13

Mali razgovarao sa misijom MMF-a o novom aranžmanu

Ministar finansija Srbije Siniša Mali razgovarao je danas sa misijom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koju prevodi Jan Кes Martejn, o novom aranžmanu koji treba da bude potpisan sa tom međunarodnom institucijom.