IZBORI

Šešelj: Neki iz vrha države imali neozbiljan pristup na početku epidemije 2

Šešelj: Neki iz vrha države imali neozbiljan pristup na početku epidemije

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Šešelj izjavio je večeras da u slučaju drugog talasa pandemije korona virusa država treba da primeni mere iza kojih stoji struka ali i upozorio da se ne sme dozvoliti neozbiljan pristup „nekih iz vrha vlasti“ sa početka epidemije.

DJB: SNS prikuplja potpise za sve liste, osim za DJB suvereniste 10

DJB: SNS prikuplja potpise za sve liste, osim za DJB suvereniste

Saša Radulović, narodni poslanik i lider pokreta Dosta je bilo, izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare u Skupštini Srbije da jedino lista Suverenisti DJB prikuplja potpise bez ičije pomoći, kao i da će DJB samostalno nastupati, ali će imati i neke ugledne nezavisne kandidate na listi.

Izveštaj REM: SZS i dalje ima najviše prostora u kampanji 11

Izveštaj REM: SZS i dalje ima najviše prostora u kampanji

Regulatorno telo za elekronske medije (REM) objavilo je izveštaj četvrtog preseka o nadzoru elektronskih medija tokom predizborne kampanje za republičke, pokrajinske i lokalne izbore u periodu od 16. do 22. maja 2020. godine.

Deo niških demokrata izlazi na lokalne izbore 12

Deo niških demokrata izlazi na lokalne izbore

Doskorašnji predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Miodrag Stanković i deo niških demokrata učestvovaće na predstojećim lokalnim izborima u Nišu na nivou grada i pet gradskih opština, potvrđeno je danas u ovoj stranci.

UDS: Ostanak medicinskih radnika je nacionalni interes 13

UDS: Ostanak medicinskih radnika je nacionalni interes

Jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) Nenad Konstantinović ocenio je danas da je nacionalni interes da se drastično poboljša položaj najstručnijih, posebno lekara i medicinskog osoblja, kako oni ne bi odlazili iz Srbije.