Ana Ćurčin izdala drugi studijski album (VIDEO) 1Foto: Promo

Ovaj koncert je inače deo ovogodišnjeg izdanja muzičkog festivala Indirekt, a ulaznice se, po promotivnoj ceni od 800 dinara, mogu kupiti na blagajni Doma omladine, na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs.

Na albumu se nalazi 10 kompozicija, koje su znalački odsvirane i aranžirane, stilski raznovrsne i uzbudljive, tako da album predstavlja značajan korak napred u Aninom muzičkom sazrevanju i težnji da publici ponudi drugačiju viziju moderne pop-rok muzike prožete džezom, soulom i bluzom. Album je kolektivno delo benda Ana & The Changes, koji pored Ane čine Goran Antović, Marko Cvetković i Marko Benini. Goran Antović je uradio miks, produkciju i mastering, a gosti na albumu su bili Ivana Vukmirović i Nataša Guberinić.

http://https://www.youtube.com/watch?v=_ff9DdgmBTA

O autorskom timu  i radu na novom albumu Ana Ćurčin kaže: “Goran Antović je glavni i odgovorni krivac za svaki segment produkcije, snimanje, miksa i masteringa, a svira i sve klavijature na albumu. Bubnjar Marko Benini svojim dolaskom u bend pre tri godine uneo je novi gruv u pesme i uz Marka Cvetkovića, najmuzikalnijeg basistu, ritam sekcija dobija sasvim novi prostor u aranžmanima u odnosu na prethodni album. Ivana Vukmirović svojim glasom donosi novu širinu i rad sa njom je bilo neverovatno i divno iskustvo. Zahvaljujući Goranovom strpljenju i izazovu koji sam sebi postavila, odsvirala sam sve gitare na albumu i ozvaničila novu etapu u svom muzičkom razvoju i zaronila u zvuk električne gitare. Vokale sam uradila mnogo lakše i brže. Album „Differences“ čine pesme unutar kojih smo dali sebi slobodu da nas žanrovski odvuku na onu stranu koja nam se činila da je prava za atmosferu i emociju određene pesme. Različite pozadine, ukusi i estetike, koje svako donosi, nekako su se organski ispleli i sačinili različitosti koje se prožimaju od pesme do pesme.“

Od danas album „Differences“ može da se sluša na Youtube-u, kao i na svim digitalnim platformama (Deezer, Spotify, Google Play, Apple Music…), ali i da se besplatno ili za „plati koliko želiš“ preuzme na Bandcamp-u. Izdanje albuma na CD-u u limitiranom tiražu premijerno će moći da se kupi na koncertu 4. oktobra.

http://https://www.youtube.com/playlist?list=PLK8eOOdYqN16QxVM53qNaRyVTPddMC1Gy