Britanski duo Bicep stiže u Beograd 1Foto: MARKO EDGE

Oni su istakli da će DJ set dvojca, koji čine Andy Ferguson i Matt McBriar, na spektakularnoj produkciji u Glavnom Hangaru Luke Beograd predvoditi program kao disk-džokeji čija selekcija ima gotovo kultni status.

– Energični čikaški house, detroitski techno setovi i britansko acid nasleđe u miksu sa njihovom produkcijom ispunjenom deep i progressive melodijama čine ih unikatnim iskustvom na svetskoj sceni – ističu organizatori.

Na događaj koji se, kako je navedeno u saopštenju, unapred kvalifikuje za jednu od žurki godine, Fabric i No Sleep su u goste pozvali još jedan fantastičan tandem Mind Against, a dolazi i danska DJ zvezda odrasla u Moskvi Anastasia Kristensen. Među rezidentima Fabrica su i londonska DJ ikona Terry Francis, kome je već 20 punih godina poverena komanda jednog od najprestižnijih miks pultova. Takođe, dolazi i mlada Anna Wall, koja predvodi novu generaciju kućnih izvođača Fabrica – prestižne londonske institucije koja je u proteklih 20 godina snažno obeležila kompletnu istoriju svetske elektronske muzike.