Muzički vodič od 15. do 22. februara 1

15. februar – RadioAparat predstavlja: Turisti i Kene Beri

Radio Aparat predstavlja svirke najzanimljivijih bendova i izvođača, bučno, vrelo i live iz Galerije Kolektiv, zato večeras u 20 časova u nastupaju Grupa Turisti, momci koji svojim zvukom tuju od tvrdih garažnih gitara do kakofničnih elektronskih melodija, i kene beri, najuzbudiljiviji mladi domaći reper i vlasnik najbrže rastućeg instagram profila, u ovoj galeriji, kako su istakli organizatori događaja u najavi.

Muzički vodič od 15. do 22. februara 215. februar – BO

U 16ici, večeras u 21 čas, nastupiče kantautorka Bo, a povodom događaja u najavi stoji „prođite biciklom ili peške, kroz beogradske ulice teške sa kantautorkom Bo (gitara, vokal, usna harmonika) i Vulom (perkusije, prateći vokal)“.

16. februar – The Cockblockers

Muzički vodič od 15. do 22. februara 3U subotu u klubu Bluz i Pivo koncert će održati beogradski blues rock bend The Cockblockers, u 21 čas, saopštili su organizatori u najavi i dodali da su njihovi nastupi jako energični i prepoznatljivi publici pa su sa razlogom poneli epitet domaće koncertne atrakcije.

16. februar – Promo Lepote u Glavi – Gazorpazorp, Proto tip, Slonz

Muzički vodič od 15. do 22. februara 4U klubu Elektropionir, u 21.30 nastupiće bendovi Proto tip, Slonz i Gazorpazorp. Tim povodom u najavi događaja organizatori su istakli: „U neku ruku promocija albuma Lepota u glavi, u neku drugu promocija stvari koje u svom ovom haosu valjaju i nešto znače, a opet, u neku, ajde recimo treću, zajednička svirka tri opasna benda pod parolom „Zajedno smo lepši, zajedno smo jači“.

18. februar – Koncerti u februaru

Muzički vodič od 15. do 22. februara 5Koncert Angeline Živković i pijanistkinje Danice Dujaković, i koncert klarinetiste Vladimira Stanišića biće održan u 20 časovova, a u 21 čas, koncert trija harmonika „Ars Futura“, povodom februarskih koncerta koje organizuju Istituto Italiano di Cultura in Belgrado i Galerija Artget. Organizatori su istakli da i ovog meseca mogu da se čuju mlade nade domaće klasične muzičke scene.

18. februar – Tame Impala Night

Muzički vodič od 15. do 22. februara 6Bife Ventil organizuje psihodelično veče uz muziku psychedelic rock benda novog milenijuma Tame Impala. Muzički događaj počinje u 20 časova a povodom njega organizatori su saopštili da „se isčekuje novi album australijskog sastava koji je najavljen za 2019. godinu,i da će se tom prilikom preslušavati dosadašnja tri Innerspeaker (2010), Lonerism (2012), Currents (2015) i ostale materijale, uz prigodan i po našem mišljenju neizostavni VJ set.

19. februar – Beti Đorđević & Friends

Muzički vodič od 15. do 22. februara 7Dom omladine Beograda predstavlja veliki solistički koncert muzičke dive Beti Đorđević, koja će sa ekipom odabranih muzičara nastupiti u utorak, i provesti publiku kroz hitove evergrina, soula i džeza koji su obeležili njenu višedecenijsku karijeru. Koncert se održava u Velikoj sali DOB, sa početkom u 20 časova.

22. februar – 2Hot4Stage FEST 2019

Muzički vodič od 15. do 22. februara 8Peti po redu Hip Hop Festival – 2HOT4STAGE FEST! počinje u petak i toga dana će u 21 čas nastupiti Kendi Oficijalna Stranica Bad Copy Frenkie & Kontra, Indigo, Sizip u Dorćol Platz -u.

– Fest predstavlja najveće regionalno okupljanje umetnika objedinjenih Hip Hop delatnosti na jednom mestu. Ove godine čitav događaj prati slogan „Urbani krugovi“, i ističe važnost u povezivanju i razmeni ideja među mladim kreativnim ljudima, i promociju sportskog načina življenja kroz specifične umetničke forme – istakli su organizatori u najavi događaja.